Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 08:00:00

Чернігівські поліцейські притягнули до відповідальності матір малолітньої дитини за невиконання батьківських обов’язків

10.05.2023   12:25Агенцiя

Відпрацьовуючи виклик про групову бійку в одній з чернігівських квартир, поліцейські виявили факт перебування там малолітньої дитини в неналежних та небезпечних для неї умовах.

Дівчинку вилучено та поміщено до лікарні. На матір дитини поліцейські склали адмінпротокол за неналежне виконання батьківських обов’язків.
Вчора до поліції надійшло повідомлення про бійку між чоловіками в одній з квартир у Чернігові. На місце події одразу прибув екіпаж патрульної поліції. Правоохоронці виявили у помешканні чотирьох чоловіків та жінку в стані сильного алкогольного сп’яніння. Також у квартирі перебувала півторарічна дівчинка в дуже занедбаному стані. Патрульні поліцейські відразу повідомили про це колег з ювенальної превенції Чернігівського райуправління поліції.
Як з’ясувалось, мати дівчинки наприкінці березня звільнилася з місць позбавлення волі та забрала свою дитину із закладу, де та перебувала.
Поліцейські ювенальної превенції спільно з працівниками служби у справах дітей, лікарем-педіатром, співробітниками Чернігівського міського центру соціальних служб задокументували факт проживання дитини в неналежних санітарно-гігієнічних умовах, які становлять загрозу її здоров'ю.
Каретою швидкої допомоги малолітню дитину доправили до лікарні для подальшого обстеження.
За неналежне виконання батьківських обов’язків поліцейські склали на матір дівчинки адміністративний протокол за частиною 1 статті 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
Сьогодні виконавчим комітетом Чернігівської міської ради прийнято рішення про негайне вилучення дитини.

 

Поліція Чернігівської області

 

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини