Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:24:33

У рамках профілактичних заходів «Безпечні весняні шляхи» поліцейські Прилуччини виявили та припинили більше 200 правопорушень

03.05.2023   10:53Агенцiя

З 31 березня по 30 квітня на території Прилуцького району правоохоронці проводили комплекс заходів, спрямованих на зниження рівня аварійності, посилення контролю за безпекою дорожнього руху, запобігання травмуванню чи загибелі людей.

У відпрацюванні взяли участь всі екіпажі груп реагування патрульної поліції.


Загалом поліцейські приділяли увагу проведенню роз’яснювальної роботи з учасниками дорожнього руху, а також виявленню та припиненню правопорушень.
Протягом місяця за результатами вжитих заходів поліцейські склали 214 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху.
Із них 83 -  за керування транспортними засобами у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, 116 - за порушення правил проїзду пішохідних переходів, порушення правил користування ременями безпеки, порушення ПДР пішоходами, велосипедистами та водіями мопедів.
Решта протоколів -  за порушення правил проїзду перехресть та обгону, а також проїзд на заборонений сигнал світлофора.
Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними і неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.
Особливо у темний час доби чи у випадку погіршення погодних умов: нагадуємо водіям про безпечну дистанцію та обмеження швидкісного режиму, пішоходам - про використання світловідбивних елементів та перехід проїзної частини тільки у визначених для цього місцях.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини