Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:23:30

У "Пунктах підтримки мобілізації" консультують, а не вручають повістки, - начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП

13.04.2023   11:48Агенцiя

Сьогодні у Чернігові відбулася презентація першого в області "Пункту підтримки мобілізації", створеного за ініціативи начальника Чернігівського обласного ТЦК та СП. Надалі такі пункти розпочнуть свою роботу у Ніжині та Прилуках.

Насправді, питання загальної мобілізації сьогодні турбують практично кожну сім'ю, а нестача інформації з тих чи інших питань, які стосуються мобілізаційних процесів в країні, викликає у цивільних жителів паніку та страх. З цієї причини керівництвом Чернігівського обласного ТЦК та СП було прийнято рішення про початок роботи "Пунктів підтримки мобілізації", головна мета яких - інформування громадян нашого міста та області стосовно мобілізаційних заходів, які проводяться в державі від дня повномасштабного ворожого вторгнення.

Так, громадяни можуть звернутися до пункту, щоб у спокійній дружній атмосфері переговорити з представниками обласного ТЦК та СП, дізнатися про проходження військової служби за призовом та контрактом, уточнити деталі соціальних гарантій, передбачених військовослужбовцям і членам їх сімей, проконсультуватися з інших питань, пов'язаних з загальною мобілізацією та проходженням військової служби.

‼️- У пунктах ми ні в якому разі НЕ вручаємо повістки та НЕ збираємо особисті дані. Головна наша мета - проведення роз'яснювальної роботи та інформування громадян щодо правової основи проведення мобілізації, надання консультацій та соціальної підтримки в межах повноважень, інформування населення про заходи загальної мобілізації, які у нас відбуваються і причин, з яких необхідно стати на захист своєї держави, - наголосив начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП полковник Олег Гончарук.

☝️У "Пункті підтримки мобілізації" ви можете отримати консультацію з питань:

- правової допомоги мобілізованим;
- соціальних гарантій мобілізованих;
- проходження військової служби за контрактом;
- навчання у вищих військових навчальних закладах;
- обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів;
- підстав для надання відстрочки від призову під час мобілізації.

Тож якщо у вас немає часу звернутися безпосередньо до ТЦК та СП за місцем проживання - запрошуємо вас відвідати "Пункт підтримки мобілізації" У Чернігові за адресою вул. Проспект миру, 28 (підземний перехід). Звернутися за консультацією можна з 8:00 до 17:00 кожного дня.

☎️У разі виникнення питань звертайтеся до call-центру Чернігівського обласного ТЦК та СП за телефонами:

📌+38 04622 3-10-07,
📌+ 38 096 852 0582,
📌+ 38 066 811 6977.

Про порядок роботи "Пунктів підтримки мобілізації" в інших населених пунктах Чернігівщини слідкуйте на офіційних сорінках Чернігівського обласного ТЦК та СП!

Разом до перемоги!

Чернігівський обласний ТЦК та СП

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини