Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 04:08:31

Благодійники з Польщі привезли гуманітарну допомогу родинам загиблих та постраждалих поліцейських Чернігівщини

28.03.2023   12:58Агенцiя

За сприяння Міжнародної поліцейської асоціації (IPA) польські благодійники (серед яких – колишні та діючі поліцейські) зібрали та особисто привезли гуманітарний вантаж в Чернігів.

Допомогу спрямували передусім родинам загиблих поліцейських, а також тим бійцям, які зазнали поранень під час бойових дій та поліцейським, чиє житло зруйноване в результаті збройної агресії рф.

З початку повномасштабного ворожого вторгнення Польща надає неоціненну підтримку Україні: і військово-технічну допомогу, і прихисток мільйонам українських біженців.

Благодійники з організації «Фундація Польська» неодноразово передавали гуманітарну допомогу постраждалим українцям – у Бучі, Ірпені, Бородянці та Гостомелі. Вчора, 26 березня, вони завітали до Чернігова.

– В рамках співпраці Міжнародної поліцейської асоціації польська сторона запропонувала свою допомогу нашому прикордонному Чернігову. Оскільки засновник та члени благодійної організації – це колишні польські поліцейські, то вони вирішили підтримати чернігівських колег. Благодійники з міст Бидгощ, Гнєзно, Познань зібрали вантаж гуманітарної допомоги та привезли його сюди, - зазначив керівник Чернігівського відділення Міжнародної поліцейської асоціації (IPA) Олександр Байдала.

В Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області представники польської фундації вручили допомогу сім’ям загиблих поліцейських, а також поліцейським, які отримали порання під час бойових дій чи таким, чиє житло було зруйноване в результаті збройної агресії рф.

В свою чергу, заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Віктор Шанський вручив подяки польським колегам від начальника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та висловив сподівання про подальшу співпрацю.

Після цього благодійники відвідали постраждалі приміські села Киїнка та Красне, де також роздали гуманітарну допомогу місцевим мешканцям.

Поліція Чернігівської області висловлює щиру вдячність польським благодійникам за підтримку та допомогу у цей важкий час!



Сектор комунікації поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини