Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:30:08

На Чернігівщині відкрився черговий «Клас безпеки»

28.03.2023   12:02Агенцiя

Триває профілактична робота серед підростаючого покоління. Днями на Новгород-Сіверщині в Коропській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка відкрився «Клас безпеки».

Під час зустрічі з дітьми фахівець райвідділу ДСНС розповів учням про основні правила пожежної безпеки в побуті, зокрема наголосив про заборону гри з сірниками та запальничками. Особливу увагу при цьому приділив саме мінній безпеці та за допомогою макетів і наочних матеріалів показав школярам, які є різновиди вибухонебезпечних предметів, а також нагадав алгоритму дій у разі їх виявлення.
У свою чергу співробітниця Національної поліції довела учасникам освітнього процесу правила дорожнього руху, а представниці Товариства Червоного Хреста України навчили учнів основним методам домедичної допомоги постраждалим під час надзвичайних подій різного характеру.
Наостанок усім присутнім рятувальник надав інформаційні пам’ятки та методичні матеріали від Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.