Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 05:51:15

У Чернігівському районі поліція допомогла розшукати зниклу дворічну дитину

24.03.2023   11:06Агенцiя

Пошукова операція за участю поліції тривала понад 5 годин: дівчинку знайшли живою і неушкодженою в болоті за 800 метрів від дому.

23 березня близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про зникнення дитини в одному з сіл Чернігівського району. Матір дівчинки пояснила, що залишила дочку саму в незамкненому будинку та поралася по господарству. Коли повернулася, дитини не було. Нетривалі самостійні пошуки виявилися безрезультатними, тож вона звернулася по допомогу до поліції.


На місце події прибуло керівництво обласної поліції та Чернігівського райуправління. За вказівкою начальника ГУНП у Чернігівській області Володимира Нідзельського негайно підняли по тривозі максимальну кількість особового складу поліції. До пошуків також долучилися співробітники ДСНС, військові, прикордонники та небайдужі місцеві мешканці.
Загалом у пошуковій операції взяли участь близько трьохсот людей.
Упродовж 5 годин пошуковці прочісувати кожен метр місцевості, а також обстежували з висоти за допомогою квадрокоптерів. До складу чотирьох пошукових груп увійшли кінологи зі службово-розшуковими собаками. Зрештою, один з них разом зі службовою вівчаркою Тошею натрапили на дворічну Богданку. Вона спала під деревом на острівці у болоті.
Дівчинку відігріли та напоїли теплим чаєм. Її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Співробітники ювенальної превенції обласної поліції провели з матір’ю дитини профілактичну роботу задля недопущення подібних випадків у майбутньому.

 

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини