Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:50:48

На Чернігівщині за тиждень госпіталізовано 85 осіб з COVID-19

14.03.2023   09:54Агенцiя

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОВА, станом на 13 березня в області зареєстровано 509 активних випадків коронавірусної хвороби.

Амбулаторно лікуються 437 хворих. Ще 72 — стаціонарно у закладах охорони здоров’я. Зокрема у Ніжинському районі — 28 пацієнтів, Чернігівському — 19 (м. Чернігів — 11), , Прилуцькому — 20, Корюківському — 3 та Новгород-Сіверському — 2.

Загалом за тиждень було госпіталізовано 85 хворих, виписано — 87 одужалих. Одна пацієнтка померла. Нині на кисневій періодичній підтримці перебуває 33 особи.

Нагадуємо, що вакцинація — єдиний спосіб не допустити погіршення епідемічної ситуації, а також убезпечитися від важкого перебігу хвороби чи смерті від COVID-19. Тож записуйтеся на щеплення, щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також — людей поруч.

На сьогодні в області проведено 896 726 щеплень проти Covid. Повну вакцинацію мають 396 003 особи. З-поміж них 283 людини отримали додаткову дозу, 83 873 — бустерну та 6 612 — дві бустерні.

На період воєнного стану українці можуть отримати безоплатні медичні консультації від національного контакт-центру Міністерства охорони здоров’я. Щоб отримати онлайн-допомогу від фахівців різних спеціальностей чи відповіді на актуальні питання у сфері охорони здоров'я, потрібно звернутися за номером 0-800-60-20-19.

За повідомленням Управління охорони здоров’я
Чернігівської обласної військової адміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.