Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:03:17

Представники Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) побували у Ніжині

07.03.2023   18:02Агенцiя

7 березня до КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» завітали представники Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Директор центру Оксана Калініченко ознайомила гостей з роботою міського Центру в умовах воєнного стану.

 
В ході зустрічі також були обговорені питання:
- імунізації населення Ніжинської  громади, зокрема дитячого;
- проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед мешканців громади щодо вакцинації, яка на сьогодні є найбільш дієвим інструментом  захисту від інфекційних захворювань та важливою умовою збереження колективного імунітету;  
- дотримання холодових режимів  зберігання вакцин, забезпечення підприємства холодовим обладнанням;
- підготовки до Українського тижня імунізації, який відбувається щорічно в 20-х числах квітня одночасно з Всесвітнім та Європейським тижнями імунізації та сприяє підвищенню  обізнаності населення з проблематикою вакцинації.
За результати зустрічі досягнута домовленість, щодо співпраці підприємства з Всесвітньою організацією охорони здоров’я шляхом проведення на базі КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» тренінгів з медичними працівниками закладів охорони здоров’я області, модераторами яких будуть представники ВООЗ.


КНП "Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.