Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:27:56

ROCKWOOL доставила 25 генераторів для критичної інфраструктури громад області

03.03.2023   13:55Агенцiя

Данська компанія ROCKWOOL — надійний партнер Чернігівської області, завдяки якому місцеві громади змогли підсилитися генераторами різної потужності.

Загалом з листопада минулого року в регіон надійшли сотні одиниць таких джерел резервного живлення. Чергову партію в кількості 25 генераторів по 40 кВт доставлено сьогодні.

«І знову дякуємо ROCKWOOL за потужну підтримку. Генератори, що сьогодні надійшли, найближчим часом будуть розподілені між громадами області для критичних об’єктів, інфраструктури, медзакладів та сфери соціального захисту. Це не останній вантаж – співпраця з данською компанією триває», — зазначив перший заступник начальника Чернігівської ОВА Костянтин Мегем.
Нагадаємо: у січні поточного року від данських партнерів жителі Киїнської громади отримали близько 5,5 тисячі квадратних метрів мінеральної вати для утеплення товщиною 10 сантиметрів.



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини