Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:49:16

Рух вулицею Любецькою, починаючи з 1-го березня, буде обмежений. Як курсуватиме громадський транспорт

22.02.2023   13:54Агенцiя

З 1-го березня 2023 року буде перекрито вулицю Любецьку від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинська. Відповідне рішення погоджено під час засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради 17 лютого. Це необхідне для того, аби можна було виконати реконструкцію водопроводу.

Для запобігання виникненню аварійних ситуацій та для якісного виконання робіт рух автотранспорту по вул. Любецькій на ділянці від вул. Івана Мазепи до вул. Ріпкинська буде обмежений з 8.00 год. 1 березня 2023 року по 20.00 год. 31 серпня 2023 року.

До уваги користувачів громадського транспорту!

З 1 березня змінюються маршрути автобусів № 25, 26, 29 та тролейбуса № 8Т.
Тролейбусний маршрут № 8Т
Скорочується до центральної частини міста, а саме: від зупинки вул. Малясова рух тролейбусів скореговано по вул. Івана Мазепи, з подальшим виїздом на просп. Миру та далі за звичним маршрутом по просп. Перемоги, вул. Івана Мазепи, вул. Толстого до кінцевої зупинки «Міська лікарня № 2».
Звертаємо увагу, враховуючи перекриття, жителі вул. Любецька та району "Масани" не зможуть скористатися тролейбусним маршрутом № 8 Т.

Автобус № 29
Рухаючись від кінцевої зупинки "Автозавод" та "вул. Незалежності", здійснюватиме об'їзд перекритої ділянки, звертаючи з вул. Любецька на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на просп. Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

У зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду.

 Автобус № 25
Прямуючи від кінцевої зупинки "вул. Курсанта Єськова" змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідти повертатиме на вул. Старобілоуська, виїжджатиме на вул. Жабинського, на вул. Івана Мазепи і далі за звичним маршрутом до кінцевої зупинки "Завод Силікат"

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду.

Автобус № 26
Від кінцевої зупинки "вул. Ціолковського" об'їжджатиме перекриту ділянку, звертаючи з вул. Тероборони (колишня Гагаріна), на вул. Старобілоуська, далі рухатиметься по вул. Жабинського, вул. І. Мазепи звідти на просп. Миру. Далі за звичним маршрутом.

В зворотному напрямку автобус прямуватиме аналогічно, за схемою об'їзду

За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку ЧМР

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.