Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:44:41

Які функції виконує задня кришка смартфона? Які проблеми з нею можуть бути?

20.02.2023   15:22Агенцiя

Незважаючи на свою простоту, такий елемент корпусу телефону, як кришка батарейного відсіку, може завдати багато клопоту користувачеві під час експлуатації. І проблема не завжди пов'язана із пошкодженням самого елемента.

Справа в тому, що для заміни компонентів смартфона, таких як: дисплей, динамік, акумулятор і т.д. необхідно розібрати пристрій. У зв'язку зі специфікою конструкції часто «відкрити» корпус телефону неможливо без пошкодження задньої кришки. Тому користувачам телефонів самсунг іноді доводиться переходити за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/catalog/zadnie-kryshki/brand/samsung і замовляти нову тильну панель.

Задня кришка та її заміна

Мода на скляні кришки розпочалася з iPhone 4. Це був перший смартфон, який “нагородили” подібним елементом. Так, це виглядає преміально, проте з погляду практичності є питання щодо такого рішення. Справа в тому, що в разі падіння, може пошкодитися не тільки екран, а й зворотний бік телефону, а це тягне за собою додаткові витрати.
 Є підозра, що виробники навмисне роблять телефони нерозбірними, щоб користувач не мав можливості самостійно обслуговувати пристрій. Навіть банальна заміна акумулятора перетворюється на похід у сервісний центр, оскільки без додаткового обладнання та навичок розібрати корпус неможливо. До того ж якісно приклеїти кришку в домашніх умовах теж навряд чи вийде, тому без допомоги фахівців у жодному разі не обійтися.

 



Скільки коштує заміна задньої кришки телефону?

Звичайно, вартість ремонту в першу чергу залежить від конкретної моделі телефону. Також якість запчастин може позначитися на ціннику. Оригінальні комплектуючі коштують у кілька разів дорожче за аналоги, проте в цьому випадку користувач буде на 100% впевнений, що задня кришка сумісна з його мобільним пристроєм. Щодо аналогів, то тут потрібно бути гранично обережним і набувати подібних деталей лише у перевірених постачальників. Щодо вартості самих послуг, то тут великого розбігу немає і в середньому сервісмени просять за цю роботу 500 грн. уже з урахуванням витратних матеріалів.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини