Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:22:12

Акція «Любов – це дарувати цікаве та корисне, або Подаруй бібліотеці книгу!»

07.02.2023   19:56Агенцiя

14 лютого – не тільки День святого Валентина, але й Міжнародний день дарування книг. Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка запрошує всіх охочих долучитися до акції, приуроченої до цієї дати,

бібліотека імені В. Г. Короленка

бібліотека імені В. Г. Короленка

й подарувати читачам нашої книгозбірні цікаві книги, які ви вже прочитали чи маєте зайві у своїй бібліотеці, а можливо, нові, якими хочете поділитися з іншими. Будьте певні: ці книги ще багато разів подарують задоволення нашим читачам!
Цьогорічна акція особливо важлива. Адже вже майже рік триває повномасштабна російсько-українська війна, від наслідків якої постраждало багато українських бібліотек, у тому числі й головна книгозбірня Чернігівщини. 30 березня 2022 року в бібліотеку Короленка влучив ворожий снаряд, унаслідок чого вона зазнала пошкоджень. А потім почалися весняні дощі, через що частина книг була безнадійно зіпсована. Тому нашій бібліотеці дуже потрібна гарна література для поповнення фонду. На часі також актуалізація фонду, бо в ньому чимало застарілих книжок. Тому будемо дуже раді отримати в подарунок сучасну літературу українською мовою та вдячні кожному, хто долучиться до акції.

За додатковою інформацією звертатися:
Людмила Вишнивецька, головна бібліотекарка сервісного центру тел. (0462) 77-51-57; (098) 895-28-93 (Viber/Telegram).

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини