Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:44:57

Триває формування Штабу волонтерів Чернігівської області

07.02.2023   09:35Агенцiя

Минулого тижня під час засідання робочої групи щодо надання пропозицій до складу Ради волонтерів Чернігівської області, було прийнято рішення про зміну назви консультативно-дорадчого органу.

— Штаб волонтерів складатиметься із шести комісій (з питань територіальних громад, військових, цивільних, ВПО та біженців, відбудови області, медицини) та Об'єднаного Штабу волонтерів, — зазначила під час обговорення волонтерка «Центру допомоги «Чернігів» Ольга Палькова-Свірчевська.
Після обговорення члени робочої групи прийняли організаційні рішення щодо формування Штабу волонтерів Чернігівської області.
Зокрема, затверджено Положення про Штаб волонтерів Чернігівської області та анкету для бажаючих долучитись до Штабу волонтерів.  
Відповідно до затвердженого положення до складу Штабу волонтерів можуть входити представники волонтерських організацій, громадських об'єднань, громадських спілок, релігійних, благодійних організацій, асоціацій, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані в установленому порядку, мають статус юридичної особи і провадять свою діяльність на території України.
Також під час засідання визначено строки проведення анкетування — подання анкет для охочих взяти участь у роботі Штабу волонтерів триватиме до 10 лютого включно.
Після чого робоча група узагальнить результати анкетування, проведе верифікацію даних кандидатів (до 17 лютого включно) та надасть списки членів Штабу волонтерів на затвердження Чернігівській ОВА (до 20 лютого включно).  
Волонтерські організації Чернігівщини запрошують долучитися до створення Штабу волонтерів.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини