Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:10:12

Реалізувати чергову бізнес-ідею підприємцю допоміг проєкт «єРобота»

26.01.2023   12:01Агенцiя

Чернігівець Станіслав Падалиця в бізнесі вже понад 20 років. Торік у розпал повномасштабної війни в країні він завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» втілив у життя ще одну свою бізнес-ідею – відкрив салон краси.

На той час підприємець мав власне приміщення, яке стояло пусткою, бо внаслідок російської воєнної агресії звідти виїхали орендарі. До лютого 2022 року там був салон краси. Маючи неабиякий підприємницький хист, Станіслав вирішив «не вигадувати велосипед» і відкрити там… салон краси «Stylist Group». Це було вигідне рішення, адже приміщення має зручне місце розташування, є відповідний ремонт та й коло постійних клієнтів, які звикли обслуговуватися саме в цьому салоні. Деякі меблі Станіслав придбав у попереднього власника, а на решту обладнання потрібні були гроші. Тут у пригоді стала програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота». Отримані кошти мікрогранту підприємець витратив на придбання перукарського, манікюрного та педикюрного обладнання, інструментів та матеріалів, а також солярію. Станіслав вже працевлаштував двох працівників: перукарку та манікюрницю. Вільні робочі місця здає в оренду іншим фахівцям, які надають послуги в індустрії краси.

«У наш час відвідування салонів краси стало звичкою для багатьох людей. Всі хочуть бути доглянутими, а у воєнний час отримання таких послуг носить додаткову психологічну складову для зняття стресу, - говорить підприємець. - Ми надаємо широкий спектр послуг: перукарські - жінкам, чоловікам, діткам, манікюр, педикюр, перманентний макіяж, ламінування брів та вій. Наразі шукаємо ще й масажиста. Є місце й обладнання для масажу. Своїм клієнтам пропонуємо якісні послуги за розумними цінами. Мікрогрант допоміг мені придбати сучасне обладнання, завдяки цьому, впевнений, у нас з’явиться ще більше постійних клієнтів. У планах й надалі розвивати свій бізнес, забезпечуючи роботою людей і сплачуючи податки державі».

У разі виникнення питань, звертайтеся на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини