Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:28:41

Судом постановлено обвинувальний вирок у справі «масажистки»

25.01.2023   11:42Агенцiя

Чернігівською окружною прокуратурою доведено вину місцевої мешканки у вчиненні вбивства через необережність під час проведення процедури масажу (ч.1 ст. 119 КК України).

За результатами судового розгляду та оцінки наданих прокурором доказів судом визнано масажистку винною та призначено реальну міру покарання у виді позбавлення волі.
Нагадаємо, що засуджена у 2018 році під час проведення масажу здійснила різкий поворот шийного відділу хребта потерпілої, внаслідок чого завдала тілесні ушкодження у вигляді закритої хребетної спинномозкової травми з пошкодженням спинного мозку в шийному відділі, що спричинило набряк спинного та головного мозку, гостру серцево-легеневу недостатність, від яких остання померла. Комісійною судово-медичною експертизою встановлено прямий причинно-наслідковий зв’язок між спричиненим ушкодженням та настанням смерті.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.