Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:37:03

Друга серія фільму «Битва за Чернігів» — з англійськими субтитрами

13.12.2022   10:52Агенцiя

Другу серію документальної трилогії «Битва за Чернігів» вже можна дивитися із субтитрами англійською на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

Про бій в районі «Епіцентра», чернігівську «Чорнобаївку», полоненого російського комбата Щьоткіна, спроби оточити обласний центр — у цій частині глядачі дізнаються про вирішальні бої навколо Чернігова та про героїзм українських воїнів, котрі чинили спротив силам російських окупантів, що чисельно переважали.

Автор проєкту, продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток, розповідає:
«У цій серії мені насамперед хотілося показати наших героїчних бійців, які не бояться з РПГ та автоматами зупиняти танки, здатні нищити ворога в умовах повного оточення».

Нагадаємо, «Битва за Чернігів» — це найбільш повна на цей час відеоісторія оборони Чернігова, знята командою Суспільне Чернігів за спогадами захисників міста: як професійних воїнів, так і добровольців, як солдатів-новобранців, так і генералів та полковників. Прем`єра фільму відбулась 24 листопада. Перша серія документального проєкту також доступна до перегляду із  субтитрами англійською мовою на ютуб-каналі Суспільне Чернігів.

 

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини