Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:07:34

Рятувальники провели роз’яснювальну роботу з любителями зимової риболовлі

06.12.2022   10:13Агенцiя

Водойми області тільки-но почали вкриватися льодовим покровом, а любителі вже вийшли на зимову риболовлю. На жаль, люди іноді не замислюються, що така безпечність може коштувати їм життя. Тож, щоб запобігти нещасним випадкам на водоймах співробітники Корюківського районного відділу Головного управління ДСНС провели профілактично-інформаційний рейд.

Під час спілкування рятувальники нагадали рибалкам основні правила безпеки перебування на льоду, наголосили на необхідності мати з собою засоби зв'язку й порятунку. Крім того, фахівці ДСНС розповіли алгоритм дій у разі провалу під кригу, послідовність надання невідкладної допомоги постраждалим, а також нагадали, що безпечним лід вважається, якщо його товщина складає не менше 7 сантиметрів.
Насамкінець спілкування фахівці ДСНС надали рибалкам тематичні листівки з короткими інструкціями безпечного перебування на водоймах взимку.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини