Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 16:36:25

Бажаєш стати супергероєм волонтером? Тоді давай на БУР!

24.11.2022   20:40Агенцiя

Волонтерська програма Будуємо Україну Разом запрошує волонтерів на БУР-табір у смт. Макарів, Київської області.

Відбудова гуртожитку  Макарівського медичного коледжу - постраждав внаслідок  обстрілу. Частково пошкоджені приміщення, найбільших руйнацій зазнав дах. Працівники гуртожитку та медичного коледжу були в цей період евакуйовані, тому про будівлю дізналися вже в березні, другій декаді місяця серед фотографій будівель, які постраждали від рф . Оскільки дах довгий час не була перекрита, то додаткові ушкодження була завдані  й внаслідок природних умов.

Гуртожиток - місце соціальне, тому можлива втрата гуртожитку була доволі травматичною для мешканців. Але було дуже важливим як для працівників, так і для мешканців, особливо з малим соціальним забезпеченням, що їхні речі залишилися недоторканими. Нині випускники медичного коледжу + колишні мешканці гуртожитку на передовій. Для місцевої команди будова становить велику соціальну цінність, тому що це маленька історія їхніх студентів які є і в майбутньому буде ще більше.

Що потрібно від волонтерів? Вік “18+” та по можливості волонтерський внесок (400 грн. - 10% від вартості перебування у таборі). Натомість пропонуємо проживання, харчування, компенсацію проїзду, за потреби надаємо довідку про участь в таборі в навчальний заклад.

Важливо, що на БУР-таборі волонтери не тільки працюють, а й розвиваються, мандрують, навчаються.

Залишити свою заявку на реєстрацію на табір можна за цим посиланням

Будемо вдячні, якщо опублікуєте цю інформацію у своєму ЗМІ. А також запрошуємо до нас на табір: написати/відзняти репортаж, взяти інтерв’ю. Ми готові до будь-якої співпраці. Та будь-яких запитань.

Довідка. Що таке БУР? Програма, яка вже понад 8 років займається розвитком молоді через волонтерство та організовує волонтерські табори по всій Україні.

З 2014 ми взяли відповідальність за зміни в країні. Мандруємо між громадами, підсилюємо місцеву молодь, допомагаємо створювати молодіжні простори та відновлювати будинки для потребуючих сімей. Бо якщо не ми, то хто? Детальніше на сайті https://bur.ukredu.org/


PR-менеджер БУРу Владислав Крупко - 095 800 50 16, vkrupko.bur@ukredu.org

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.