Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:28:08

Вилучено наркотики та психотропи на півтора мільйона гривень – на Чернігівщині затримано гуртового наркодилера

06.10.2022   10:20Агенцiя

Встановлено, що житель одного із сіл Чернігівщини займався збутом наркотичних засобів і психотропних речовин.

Він замовляв через Інтернет заборонені речовини у великих об’ємах, фасував та розсилав гуртовими партіями по території країни. Збував «товар» виключно перевіреному колу осіб, отримуючи кошти на банківські картки. Фігуранта затримано, слідчі готуються вручити йому повідомлення про підозру.
Викрили зловмисника оперативники управління боротьби з наркозлочинністю в Чернігівській області ДБН Нацполіції спільно з працівниками ГУНП в Чернігівській області.

Встановлено, що 32-річний мешканець одного з сіл Прилуцького району налагодив гуртовий збут наркотичних засобів і психотропних речовин. Він замовляв «товар» через Інтернет у великих об’ємах. Фасував та зберігав заборонені речовини за місцем свого мешкання, а збував гуртовими партіями через поштові відправлення та заклади, виключно перевіреному колу клієнтів.

Серед пропонованих дилером заборонених речовин – амфетамін, «Альфа-PVP» та канабіс. Заборонені речовини клієнти могли отримати, заздалегідь оплативши замовлення переказом коштів на банківську картку.

Поліцейські затримали дилера поблизу одного з поштових відділень Чернігівщини, він саме отримав чергову партію «товару». Під час огляду його речей поліцейські виявили посилку, в якій знаходилося два півкілограмових пакети з амфетаміном, а під час огляду його автомобіля – розфасовані по дозах «Альфа-PVP» і амфетамін, блокнот із «чорновими» записами, банківські карки та пристрій для вживання психотропних речовин.

Надалі під час невідкладного обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили 3,5 кг цукерок із вмістом психотропних речовин, близько 500 г амфетаміну, близько 200 г «Альфа-PVP», а також електронні ваги та засоби для фасування заборонених речовин.

Орієнтована вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку перевищує півтора мільйона гривень.

Фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі слідчі готують йому повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, а це незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Крім того, вилучено автомобіль, який дилер використовував у своїй незаконній діяльності.

Відповідно до санкції інкримінованої статі фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Прилуцька окружна прокуратура.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини