Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 00:35:52

Сновська громада отримала медичного обладнання на 1,9 млн грн

30.09.2022   10:52Агенцiя

Не зважаючи на складні часи, завдяки допомозі партнерів медична галузь Сновської громади отримала таку важливу і необхідну для нас допомогу.

У рамках співпраці з Програмою #DOBRE завершився І проєкт реалізації «Плану покращення медичних послуг на 2021 – 2026 рр.». Не зважаючи на складні часи, завдяки допомозі партнерів медична галузь Сновської громади отримала таку важливу і необхідну для нас допомогу.

Раніше донором було придбано та доставлено меблі для первинної та вторинної ланок медицини Сновщини. Отриманий вантаж  надав змогу переобладнати сучасними меблями кабінети сімейних лікарів, педіатрів, маніпуляційні та інші кабінети Сновського центру первинної медичної допомоги, а також підвищити комфорт перебування  в стаціонарних відділеннях шляхом заміни 48 лікарняних ліжок  в Сновській центральній районній лікарні.

Наступним вагомим внеском для нашої громади стало придбання Програмою ДОБРЕ медичного обладнання, а саме: Біохімічний аналізатор Mindray ВА-88А, Автоматичний гематологічний аналізатор BS-30S MINDRAY, Стерилізатор паровий СП-ГК-100, Бактерицидний опромінювач ОБН-75м, Електрокардіограф Heaco 300G (4шт.), Рециркулятор бактерицидний ARMED RPK-60 АА (2шт.), Ваги медичні для дорослих з ростоміром BDU300-Medical+ (6 шт.), Стіл медичний маніпуляційний СТ-М-Н (5 шт.), Таблиця Сивцева (9 шт.), Сумка – укладка для сімейного лікаря (СУСЛ №11) – 6 шт., Цифровий відеокольпоскоп.

Отримане медичне обладнання та меблі на загальну суму 1,9 млн грн. покращить якість діагностики та лікування пацієнтів та спростить, і так нелегку, працю медичного персоналу.

Сновська міська рада висловлює щиру подяку нашому донору Програмі ДОБРЕ у покращанні найактуальнішої для нашої громади послуги – медичної. Окрема подяка нашому координатору Наталії Сафроновій, яка супроводжувала нас постійно під час всього проєкту, починаючи від відбору послуги, розробки Плану покращення медичних послуг до його реалізації.

Заходи реалізуються в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Відділ економічного розвитку та інвестицій Сновської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини