Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 20:00:39

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

30.09.2022   10:48Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 29 вересня по 8:00 30 вересня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 1 пожежу. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 1 особа постраждала.

Дорожньо-транспортні пригоди – 2 :

- в м. Ніжині по вул. Липів Ріг близько 10 год. 00 хв. 28 вересня водій автомобіля «ВАЗ 211210» здійснив наїзд на велосипедистку. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до КНП «Ніжинська центральна міська лікарня».

- біля с. Омбиш Ніжинського району (Крутівська ТГ) о 19 год. 46 хв.  29 вересня велосипедист, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину дороги, де в цей час в зустрічному напрямку проїжджав невідомий транспортний засіб, який здійснив наїзд. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих травм помер на місці аварії.

Пожежі на транспорті – 1 :

- в м. Бахмач Ніжинського району (Бахмацька ТГ) вул. Тиницькій о 21 год. 10 хв. 29 вересня сталася пожежа автомобіля «ВАЗ-21063». Вогнем знищено салон, пошкоджено моторний відсік та лакофарбове покриття. Ймовірна причина - розгерметизація паливної (газової) системи автомобіля.

Виявлення та знешкодження боєприпасів:

Протягом доби здійснено 10 залучень піротехнічних розрахунків, за результатами яких виявлено, вилучено та перевезено до місця тимчасового збору 113 ВНП (з початку проведення робіт – 45393 ВНП).

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 12-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 14 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 13 мкр/год., Семенівка – 13 мкр/год., Сновськ – 13 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 29 вересня по 20 годину 30 вересня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі дощ, вдень місцями невеликий дощ, місцями гроза, вночі та вранці подекуди туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура по області вночі 10-15º, вдень 17-22º тепла.

По м. Чернігову очікується хмарна погода з проясненнями, вночі дощ, вдень без істотних опадів, вночі та вранці слабкий туман. Вітер південний 5-10 м/с. Температура вночі 12-14º, вдень 19-21º тепла.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини