Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:21:34

Пес Патрон став спеціальним гостем Першої Церемонії нагородження номінації «Чотирилапі захисники»

23.09.2022   15:10Агенцiя

Нагороди за бездоганне виконання службово-бойових завдань, виявлену хоробрість та досягнення у спорті отримали кінологи зі службовими собаками органів державної влади сектору безпеки та оборони України, які беруть активну участь у бойових діях і вже відзначилися у своїй роботі.

 Найкращі фахівці та їх вихованці з різних відомств, які впродовж останніх місяців кожного дня рятують людські життя знаходячи міни, вибухонебезпечні предмети, патрулюючи блокпости.
Цього разу церемонія, за ініціативи Всеукраїнської громадської організації Кінологічної спілки України, відбулася вперше, однак організатори й надалі планують продовжити традицію відзначати кращих кінологів і їх підопічних у майбутньому.
  Спеціальними гостями нагородження стали вже відомі як в Україні, так і далеко за її межами Чемпіони Світу з дресирування IGP WM FCI 2022 - старший лейтенант одного з підрозділів Північного об’єднання Нацгвардії Вікторія Безус та її вихованиця Бліка, а ще пес Патрон, який отримав свою нагороду за віддану службу нашій Батьківщині в лавах ДСНС.
Також нагороди за віддану службу на захисті суверенітету і цілісності держави у лавах Національної гвардії України та особистий внесок у пошуку вибухонебезпечних речовин, зброї та набоїв отримали кінолог окремого загону спеціального призначення Північного об’єднання підполковник Сергій Михайлюк та його підопічна Тіша.  

На завершення церемонії президент Кінологічної спілки України Георгій Оніщенко звернувся до учасників та гостей заходу: «Сьогодні ми вручаємо нагороди кращим кінологам та їх службовим собакам, які показали високі результати та відмінні навички під час роботи у різних сферах. Наші собаки часто стають військовослужбовцями різних служб та відомств. А коли почалася війна, і дехто з наших чотирилапих змінили виставкову кар’єру на військову, ми дуже хотіли якось відзначити та віддячити за вірну службу цей наш “чотирилапий батальйон”, який віддано захищає та боронить нашу країну пліч-о-пліч зі своїми провідниками.
Тому було вирішено започаткувати таку церемонію нагородження, як подяку за їхню вірну роботу. Важливо пам’ятати, що це вагомий внесок у нашу спільну перемогу».
Окрім спеціальних відзнак для кінологів, організатори приготували частування й для чотирилапих захисників – смачні нагороди від генерального партнера заходу компанії Royal Canin.

джерело

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини