Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:45:25

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

23.09.2022   15:00Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 22 вересня по 8:00 23 вересня 2022 року

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 4 дорожньо-транспортні пригоди та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула  1 особа та 8 осіб постраждали.

Дорожньо-транспортні пригоди – 4 :

- в с.Сухополова Прилуцького району (Сухополовянська ТГ)  о 18 год. 22 вересня водій автомобіля «BMW 740» не впорався з керуванням виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем «Peugeot Boxer», який рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП водій та пасажир автомобіля «Peugeot Boxer» отримали тілесні ушкодження, водій та пасажир автомобіля «BMW 740» також отримали тілесні ушкодження.

-  в  смт Березна Чернігівського району (Березнянська ТГ) по вул. Гагаріна біля будинку  №42   о  18 год. 20 хв. 22 вересня водійка  автомобіля «КІА RІО», рухаючись в напрямку м. Чернігів, не врахувала дорожню обстановку, не впоралась з керуванням, внаслідок чого виїхала за межі проїзної частини, де здійснила зіткнення з дорожнім огородженням та в подальшому зі стовпом. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля від отриманих травм померла на місці аварії. Водійку з місця події забрала КШМД.

- в м. Ніжині о 20 год. 50 хв. 22 вересня неповнолітній водій, керуючи не зареєстрованим мотоциклом «Дайтон 675», не вибрав безпечної швидкості руху, відволікся від керування транспортним засобом, внаслідок чого з’їхав у кювет та здійснив зіткнення з дорожнім знаком. Внаслідок ДТП водій та неповнолітній пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені  до КНП «Ніжинська центральна міська лікарня».

 - на автодорозі М-01 Київ –Чернігів-Нові Яриловичі поблизу повороту на с. Великі Осняки Чернігівського району о 20 год.30 хв. 22 вересня водій автомобіля «VOLVO FH 13» з напівпричепом «КРЕОН 1Б-2000», рухаючись в напрямку н.п. Ріпки, здійснив наїзд на бетонні блоки та відбійник. В результаті ДТП водій автомобіля отримав  травми та був доставлений до КНП «Ріпкінська центральна лікарня».

Пожежі в житловому секторі – 3:

- в   м. Ніжині  Ніжинського району (Ніжинська ТГ) по вул. Богуна, 136 о 09 год. 08 хв.22 вересня сталася пожежа в житловому будинку (8х10 м, стіни дерев’яні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджено електрообладнання та електромережу. Причина - порушення правил монтажу електроустановок та електромереж.

- в  с. Чемер Чернігівського району  (Кіптівська ТГ) по вул. Промисловій, 14 о 12 год. 50 хв. 22 вересня  сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев’яні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено внутрішнє облицювання стін, майно. Причина - коротке замикання електромережі

- в с. Хибалівка Чернігівського району  (Куликівська ТГ) по вул. Шевченка, 30 о 21 год. 05 хв. 22 вересня в неексплуатуємому господарстві сталася пожежа господарської будівлі (6х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено конструктивні елементи стін. Причина та збиток - встановлюються.

Виявлення та знешкодження боєприпасів:

Протягом доби здійснено 15 залучень піротехнічних розрахунків, за результатами яких виявлено, вилучено та перевезено до місця тимчасового збору 156 ВНП (з початку проведення робіт - 44 765 ВНП).

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-14 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 13 мкр/год, Семенівка – 14 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 22 вересня по 20 годину 23 вересня очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер західний 3-8 м/с. Температура по області вночі 3-8º, вдень 10-15º тепла.

По м. Чернігову очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер західний 3-8 м/с. Температура вночі 4-6º, вдень 12-14º тепла.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини