Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 30 квітня, 03:39:16

Ювенальні поліцейські Чернігівщини перевірили всі заклади освіти перед початком навчального року

30.08.2022   20:53Агенцiя

Поліцейські спільно з рятувальниками та освітянами проінспектували всі навчальні заклади Чернігівщини на дотримання ними вимог організації навчання в умовах воєнного стану.

Під час інспекцій перевірявся стан бомбосховищ, їх відповідність необхідним вимогам, наявність схеми евакуації, дотримання протипожежної безпеки тощо.

Також поліцейські ювенальної превенції взяли участь у педагогічних радах, на яких обговорили питання спільної роботи під час навчального процесу. Поліцейські та освітяни обговорили алгоритм дій у випадку повітряної тривоги, виявлення підозрілих предметів, замінування закладів, необхідність проведення профілактичних бесід з учнями.

– Станом на сьогодні, 30 серпня, відомо, що 72 школи працюватимуть офлайн (очно). Ще 214 шкіл працюватимуть лише онлайн, серед них – 88 шкіл у прикордонних громадах. У змішаній формі працюватимуть 99 шкіл. З 18 інтернатів 5 працюватимуть очно, 5 – за змішаною формою і 8 – дистанційно. З 427 дитячих садочків наразі працює лише 7 по місту Чернігову, але планується відкриття більше дошкільних навчальних закладів, де усім вимогам відповідають укриття. На жаль, чотири школи на Чернігівщині повністю зруйновані та не підлягають відновленню – дві в Чернігові та дві в Новгороді-Сіверському. Ще 23 школи зазнали пошкоджень внаслідок обстрілів, – розповіла керівниця ювенальної превенції поліції області Оксана Огненко.

Ювенальні поліцейські Чернігівщини і надалі будуть активно працювати як з освітянами, так і з учнями навчальних закладів. Профілактичні заходи, уроки та інформаційні заняття поліцейські проводитимуть з дітьми як у навчальних закладах, так і в онлайн режимі.

Чернігівська обласна поліція

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.