Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:59:09

Поліцейський з Чернігова Олександр Гавриленко виборов дві золотих медалі на міжнародних змаганнях Warrior Games

24.08.2022   17:37Агенцiя

Інспектор спецпідрозділу обласної поліції КОРД Олександр Гавриленко переміг одразу у двох дисциплінах — паверліфтинг та кульовій стрільбі – на міжнародних змаганнях Warrior Games, які проходять у США.

Олександр народився та виріс у Чернігові. З 2014 по 2016 роки був учасником 4-х ротацій в АТО. У 2015 році отримав осколкове поранення в спину та шию під час мінометного обстрілу. Після реабілітації повернувся до виконання службових обов’язків у складі роти поліції особливого призначення.

У 2017 році Олександр брав участь у Національних Іграх Нескорених та посів третє місце в жимі штанги лежачи, але не увійшов до складу збірної України, що поїхала на Ігри до Канади. А вже наступного року він перейшов з важкої вагової категорії в середню і виборов золоту нагороду з паверліфтинг на Національних Іграх Нескорених 2018. Таким чином, потрапив до збірної України, яку представляв на світових Іграх Нескорених, в австралійському Сіднеї. З Австралії Олександр повернувся з золотою медаллю з паверліфтинг у середній вазі – перше місце він виборов з результатом 177 кг у жимі штанги лежачи.

Цього року поліцейський продовжив готуватися до міжнародних змагань Warrior Games. Олександра підтримували та вболівали за його перемогу не лише дружина Марина та донечка Кіра, а й увесь колектив поліції Чернігівської області.

20 серпня Олександр Гавриленко переміг у кульовій стрільбі стоячи у відкритій категорії: "Для мене особисто це змагання було важким, бо там головний фактор – це концентрація уваги та повний спокій, рівне дихання і багато інших нюансів. Величезне бажання гідно представити країну зробило свою справу. Я дякую тренеру Денису Мустафаєву, що за такий короткий період зміг нас підготувати та поділився професійними навичками у спортивній стрільбі, а також дякую всім за підтримку!»

23 серпня команда України брала участь у змаганнях з паверліфтинг, веслуванні на концепті та баскетболу на візках. За один день наші Воїни вибороли 18 нагород, з них 11 – вищого ґатунку! Відтак, поліцейський Олександр Гавриленко у ваговій категорії до 88 кг подолав штангу вагою 173 кг.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.