Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 23:09:06

Укрпошта запускає філателістичні онлайн-абонементи

20.08.2022   09:57Агенцiя

Відтепер всі, хто хоче мати в своїй колекції поштові випуски Укрпошти, але не має можливості відслідковувати анонси щодо введення марок в обіг та вчасно купувати їх у відділеннях чи онлайн, зможуть придбати філателістичний онлайн-абонемент до кінця року.

Вже зараз у Поштовому маркеті Укрпошти https://postmark.ukrposhta.ua/ доступні два пакети абонементів терміном дії на 5 місяців: онлайн-абонемент «Стандарт» та «Стандарт+» з ексклюзивним  альбомом для марок (клясером).  У вартість пакетів, окрім плати за обслуговування онлайн-абонементів, також включена вартість поштової продукції стартового місяця. Відтак, при оплаті онлайн-абонемента на 5 місяців необхідно сплатити і вартість поштових випусків серпня - «Вільні. Незламні. Непереможні» та «Пес Патрон», а власникам пакету «Стандарт+» і вартість клясеру.  

До комплекту продукції, що щомісяця постачатиметься за онлайн-абонементом, входить марковий аркуш/поштовий блок, конверт(и) з погашенням «Перший день. Київ», немаркований художній конверт, картка. Комплектність може змінюватися в залежності від тематики випуску.   Щомісяця впродовж терміну дії онлайн-абонемента його власник отримуватиме на електронну пошту посилання на оплату поштової продукції, випущеної Укрпоштою у  відповідні місяці. У разі, якщо власник онлайн-абонемента не здійснив у встановлений термін оплату за поштову продукцію поточного місяця, замовлення за цей місяць анулюється, при цьому кошти за обслуговування онлайн-абонемента не повертаються.

Переваги онлайн-абонементу:

·       Гарантована можливість придбати поштові випуски України без черг у зручний час

·       Можливість отримати конверти з погашенням  «Перший день. Київ», яке відбувається лише в столиці впродовж дня введення поштової марки в обіг

·       Можливість стати володарем ексклюзивного клясеру «Поштові марки України воєнного часу», виготовленого обмеженим тиражем

·       Безкоштовна доставка продукції за онлайн-абонементом  поштовим відправленням в межах України

Оформлення онлайн-абонементів здійснюватиметься щомісяця до 30 листопада 2022 року включно.

Пресслужба АТ "Укрпошта"

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.