Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:16:47

У Ладанській громаді запрацював фізіотерапевтичний кабінет

09.08.2022   11:22Агенцiя

У Ладанській територіальній громаді на базі Центру первинної медико-санітарної допомоги запрацював фізіотерапевтичний кабінет.

«Уже зроблено низку кроків для поповнення бази цього кабінету оновленим, сучасним обладнанням... На сьогодні у нас по всіх кабінетах, призначений для прийому, зроблений ремонт. Хочемо також зробити повноцінний масажний кабінет», — розповів очільник громади Роман ЮВЧЕНКО.

Ладанський фізкабінет надає понад 20 послуг, серед яких — апаратні процедури та ручний масаж шиї, спини, кінцівок.

Уже близько 4 років працює КП «Ладан-Послуга», яке починало з 2 одиниць застарілої техніки. Сьогодні їх 5. Один з тракторів та МАЗ придбані за кошти селищної ради, а вантажник громада отримала в межах програми з посилення спроможності громад U-LEAD з Європою. Прийшов він у квітні цього року.

Завершили й перший етап внутрішніх робіт у КЗ «Центр культури, дозвілля та спорту» Ладанської селищної ради. Ремонт проводили на кошти, виділені з державної субвенції. Зроблено хол та ігрову кімнату. Війна змусила відкласти подальші плани через призупинення фінансування.

 

Джерело: телеканал ТІМ

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини