Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:38:24

Начальник поліції Чернігівщини підбив підсумки роботи за липень

09.08.2022   09:45Агенцiя

В Головному управлінні Нацполіції в Чернігівській області проаналізували результати роботи районних територіальних відокремлених підрозділів ГУНП області на основних пріоритетних напрямках.

У понеділок, 8 серпня, в главку поліції області відбулося проведення відеоселекторної наради з підведення підсумків роботи за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, керівників територіальних підрозділів поліції.

Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських підрозділів у липні 2022 року.
Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області.

В пріоритеті також підвищення рівня розкриття нетяжких та майнових злочинів. В цьому контексті присутні проаналізували ефективність роботи системи відеоспостереження «Мережа безпеки» на території області та перспективи її розвитку.

Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання.

Підбиваючи підсумки, начальник поліції області серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції.

–  Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання, захищати права людей, інтереси суспільства та держави, – сказав Володимир Олександрович.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини