Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 4 травня, 21:20:13

На Прилуччині працюють над переводом закладів бюджетної сфери на альтернативні види палива

08.07.2022   08:38Агенцiя

5 липня у Прилуцькій районній державній адміністрації провели нараду з представниками комунальних підприємств та громад Прилуцького району по питанню переходу об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства на альтернативні види палива.

Про це йдеться на сайті Прилуцької РВА.

В Прилуцькій РВА припускають, що опалювальний сезон 2022/2023 років може бути дуже складним через масштабне вторгнення російської федерації в Україну, очікуване зростання ціни та дефіциту природного газу.

«Одним з найважливіших питань є забезпечення об’єктів бюджетної сфери теплом», - йдеться в повідомленні.

У ході наради було наголошено, що метою органів влади на місцях має бути зменшення споживання природного газу та впровадження альтернативних видів палива. 

Про досвід впровадження в 2021 році заходів з термомодернізації  розповіли представники Ладанської та Парафіївської селищних рад.

Також розглянуто заплановані громадами на 2022 рік заходи щодо скорочення та заміщення споживання природного газу та проблемні питання по підготовці до осінньо-зимового періоду 2022/2023 років.

З метою якісної підготовки до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років рекомендовано міському, селищним, сільським головам взяти під особистий контроль питання виконання планових показників з комплексної підготовки господарського комплексу та закладів бюджетної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2022/2023 років та визначення шляхів щодо впровадження енергозберігаючих заходів та перехід на альтернативні види опалення.

Фото: ілюстративне

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини