Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:00:09

У громаді на Прилуччині провели благодійний марафон і зібрали для ЗСУ 125 тисяч гривень

27.06.2022   12:28Агенцiя

25 червня у Талалаївській громаді Прилуцького району на селищному стадіоні провели благодійний марафон на підтримку Збройних Сил України: організували благодійне ярмаркування, розважали гостей виступами художньої самодіяльності, зіграли футбольний турнір.

Про це пише Талалаївська громада.

На благодійному ярмарку місцеві умільці продавали вироби декоративно-прикладного вжитку, домашню випічку, напої, квіти, іграшки.

Частиною марафону став концерт від учасників художньої самодіяльності: як дорослі, так і діти показали свої таланти (співали, танцювали).

«Сьогодні ми всі зібралися тут, щоб засвідчити та виразити свою палку підтримку нашим мужнім захисникам та захисницям Збройних Сил України, які зі зброєю в руках дають відсіч російським окупантам. Ми в тилу, під надійною охороною ЗСУ та Господа, мусимо підтримувати дух боротьби та вносити свій вклад у перемогу України», - наголосив селищний голова Юрій Величко у своєму виступі.

Він також додав, що всі кошти, зібрані сьогодні, будуть передані на потреби Збройних Сил України.

«Будемо належно тримати як військову, так і інформаційну та культурну оборону країни, бо в єдності наша сила, разом переможемо! Слава ЗСУ! Слава Україні!», - сказав Величко.

Благодійний турнір з футболу 8×8 на підтримку Збройних Сил України розпочався із самого ранку і тривав до після обіду. Участь узяли 5 команд: «Дмитрівка», «Берегиня», «Фортуна», «Ветерани-Совхоз», «Плугатар».

Команди зайняли місця відповідно до списку. Кращим гравцем турніру визнаний Денис Плужник з ФК «Берегиня», а кращим голкіпером - Віктор Поруцький з ФК «Дмитрівка», який не пропустив жодного гола.

На марафоні вдалося зібрати кошти в сумі 123 400 грн. Після марафону громадяни на власний розсуд додали 1700 грн.

На даний час загальна сума зібраних коштів 125 тисяч 100 грн. Всі зібрані кошти будуть перераховані на ЗСУ.

«Талалаївська селищна рада щиро дякує всім, хто долучився до благодійного марафону.Разом до перемоги!», - йдеться в повідомленні.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.