Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:40:33

Вибухотехніки поліції Чернігівщини під час війни знешкодили вже понад 11 тисяч вибухонебезпечних предметів

14.06.2022   21:38Агенцiя

З моменту ворожого вторгнення поліцейські вибухотехніки знешкодили на Чернігівщині вже понад 11 тисяч вибухових предметів, а відтак — вберегли тисячі людей від смертельної небезпеки.

Співробітники вибухотехнічного підрозділу обласної поліції продовжують виявляти та знешкоджувати залишені російськими військами вибухові пристрої та боєприпаси.
Зараз поліцейські активно працюють над розмінуванням околиць Чернігова та прилеглих населених пунктів і автодоріг.
Нерозірвані снаряди, міни, ракети, ручні гранати, вибухові елементи касетних боєприпасів – кількість знешкоджених вибухотехніками смертельних «подарунків» ворога сягнула вже 11 тисяч.
Особливо багато вибухових предметів і пасток знаходяться у місцях, де точилися запеклі бої, на позиціях російських військ тощо.
Саме тому поліцейські закликають громадян не відвідувати такі місця та слідкувати, аби цього не робили діти.
Крім діяльності з розмінування місцевості та відновлення її безпеки, фахівці вибухотехнічної служби поліції спільно зі співробітниками ювенальної превенції також проводять роз’яснювальну роботу для дітей та підлітків. Вони презентували відеоурок з правил безпечної поведінки у разі виявлення вибухових предметів.
Шановні громадяни! Пам’ятайте, що від вашої пильності та дотримання безпекових правил можуть залежати життя та здоров’я вас та ваших близьких!

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини