Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 08:06:09

З початку війни прийнято на оплату лікарняні по догляду за хворими рідними на понад 2 млн гривень

02.06.2022   17:20Агенцiя

За оперативними даними з початку війни працюючі громадяни Чернігівщини провели понад 6,5 тисяч днів, доглядаючи за хворими дітьми і родичами.

 

Фонд соціального страхування України компенсує втрачений за цей час заробіток, починаючи з першого дня і за весь час догляду. Матеріальне забезпечення і страхові виплати від Фонду охоплюють чисельні страхові випадки та продовжують щоденно нараховуватись в умовах воєнного стану.

Зокрема, починаючи з 24 лютого, відділеннями управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області прийнято на оплату листки непрацездатності по догляду за хворими рідними на понад 2 мільйони гривень. Допомоги нараховані для 709 працюючих.

Нагадаємо, що слідкувати за станом фінансування лікарняних працівники можуть онлайн у телеграм-каналі ФССУ: https://t.me/socialfund (необхідно орієнтуватись на дату прийняття Фондом заяви-розрахунку, саме від неї залежить строк виплати лікарняного).

 

                                       Наталія Бондарева, начальник відділу страхових  виплат та матеріального забезпечення управління  виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини