Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:09:02

За добу на Чернігівщині виявлено 376 вибухонебезпечних предметів — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 31 травня

31.05.2022   18:22Агенцiя

Триває розмінування території області. За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 29 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 376 таких предметів.

Всього з початку воєнних дій вилучено 25536 вибухонебезпечних предметів. Загалом обстежено близько 2 тис. гектарів території Чернігівського та Ніжинського районів, 122 об’єкти інфраструктури та життєзабезпечення, 22 км ліній електропередачі, 146 км автодоріг та більше 7,5 км ліній газопроводів.

На Чернігівщині працюють 3 піротехнічні розрахунки Головного управління ДСНС в області та 6 розрахунків з Вінницької, Волинської, Кіровоградської, Луганської, Полтавської та Хмельницької областей.

За останню добу в області зареєстровано 1 пожежу — в житловому секторі.

Через підйом води у річках Дніпро та Десна спостерігається перевищення небезпечних відміток затоплення та порушення транспортного сполучення у низці населених пунктів Новгород-Сіверської, Сосницької, Михайло-Коцюбинської, Менської та Ріпкинської територіальних громад. У зв’язку з деяким падінням рівня води у Десні у населених пунктах Коропської територіальної громади відновлене транспортне сполучення.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій 
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
за інформацією ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини