Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:41:28

Ворог вчергове обстріляв кордон Чернігівщини

11.05.2022   10:33Агенцiя

Про це у ранковому зверненні повідомив начальник Чернігівської обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. Також він звернув увагу на ситуацію в області з ремонтом доріг та важливість відновлення організації пасажирських перевезень в громадах.

Перше. Безпекові питання. Буквально годину тому, о 6 ранку здійснено черговий мінометний обстріл нашої території з території москальської мразоти. Ворог постійно це робить. Тому у мене велике прохання, особливо до мешканців прикордонних районів області, будьте, будь-ласка обережні. Також пам’ятаємо про те, що ракети літають над Україною. Тому будьте пильними і дотримуйтеся вимог захисту. Якщо сирена, якщо є повідомлення про тривогу — ховайтеся в укриття.

Друге. Логістика. Працює в посиленому режимі Служба автодоріг. Відповідно ремонтуються дороги, які критичні. Ми робимо все, аби логістика з обласним центром стала ще зручніша.
Розмінування. Рятувальники ДСНС теж працюють в посиленому режимі. Розміновано вже дуже багато, але попереду ще теж чимало роботи. Дякую за роботу.

- Пасажирське сполучення відновлюється. Я дякую тим громадам, які відновили міське і приміське сполучення. І дуже наполягаю, вимагаю від тих громад, які цього ще не зробили, але де питання актуально, зробити це. Вам ніхто і нічого не заважає це зробити, - зазначив Чаус.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.