Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:56:00

Начальник поліції Чернігівщини відзначив кращий підрозділ за підсумками роботи у 2021 році

17.01.2022   08:16Агенцiя

Керівник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області дав оцінку роботі всіх підрозділів та вручив поліцейським ключі від сучасних службових автомобілів.

14 січня в главку поліції області відбулося засідання колегії з підведення підсумків роботи в 2021 році за участю керівника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та його заступників, начальників галузевих служб, керівників територіальних підрозділів поліції.

Керівництво ГУНП на основі детального аналізу дало оцінку роботі поліцейських у 2021 році. Особливу увагу приділили основному критерію роботи поліції – рівню довіри населення.

Серед пріоритетних напрямків поліцейської діяльності – оперативне реагування на заяви та повідомлення громадян, розкриття тяжких і особливо тяжких та резонансних злочинів. Ще один важливий аспект – організація роботи блоку превенції, зокрема, у напрямку співпраці з територіальними громадами області. У першу чергу, це стосується відкриття поліцейських станцій та реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Володимир Нідзельський докладно зупинився на основних напрямках діяльності, які потребують активізації, а також окреслив основні здобутки і недопрацювання у 2021 році.

Підбиваючи підсумки, Володимир Нідзельський серед інших підрозділів відзначив роботу та професіоналізм Прилуцького районного відділу поліції та вручив подяку керівнику відділу Олександру Шульзі.

–  Дякую кожному з вас за сумлінну службу та щиру відданість своїй справі. Завдяки командній злагодженій роботі ми зможемо чітко виконувати поставлені перед нами завдання, захищати права людей, інтереси суспільства та держави, – сказав Володимир Олександрович.

Начальник обласної поліції відзначив покращення матеріально-технічної бази підрозділів поліції та забезпечення належних умов праці й соціального захисту поліцейських. Так, минулого року парк службового автотранспорту поліції поповнився 38 автомобілями.

Принагідно, Володимир Нідзельський вручив ключів ще від семи нових службових автівок. Легкові автомобілі для слідчо-оперативних груп отримали п’ять підрозділів поліції – Чернігівський, Корюківський, Новгород-Сіверський, Прилуцький та Ніжинський. Ще два спецавтомобілі передали роті поліції особливого призначення «Чернігів» та спецпідрозділу «КОРД».

– Службові транспортні засоби укомплектовані всім необхідним. Завдяки цьому поліцейські ще якісніше і оперативніше реагуватимуть на повідомлення громадян, зможуть ефективніше виконувати свою повсякденну роботу, – підсумував керівник поліції області.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини