Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:08:20

Щодо несанкціонованої вирубки придорожніх насаджень

15.12.2021   19:38Агенцiя

На початку зимового сезону зафіксовані непоодинокі випадки вирубки дерев у смугах відводу автомобільних доріг сторонніми особами. Така діяльність з боку громадян є протиправною, за неї передбачена відповідальність перед законом. Це несанкціоноване втручання у роботу дорожнього господарства та екології регіону може нести загрозу і безпеці дорожнього руху.

Зазначимо, що для проведення вирубок у смугах відводу автошляхів, Служба автомобільних доріг у Чернігівській області оформляє відповідний пакет документів. Обов’язково проводиться обстеження стану насаджень представниками «Київлісозахисту» та оформляється лісорубний квиток. І лише тільки тоді підрядні організації приступають до розчистки узбіч та смуг відводу.

Першочергова задача проведення вирубок – безпека учасників дорожнього руху. Окремо передбачена робота з прибирання аварійних дерев в межах комплексу робіт з експлуатаційного утримання. Певний об'єм з вирубок передбачений і в проєктах з поточного середнього та капітального ремонтів автомобільних доріг. Усі роботи проводяться в межах наявного фінансування.

Просимо небайдужих громадян повідомляти про несанкціоновані вирубки в смугах відводу автошляхів державного значення Службу автомобільних доріг у Чернігівській області. Цілодобово працює гаряча лінія відомства за телефонами:

(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;

0952714374 - з мобільного.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини