Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:32:52

Про стан проїзду на ранок 8 грудня та зняття обмежень на дорозі Н-27

08.12.2021   12:55Агенцiя

Минулої доби 7 грудня по області з вечора спостерігались опади у вигляді мокрого снігу. Для розчистки та обробки покриття протиожеледними матеріалами з ночі до ранку 8 грудня було задіяно: - 60 механізмів; - 69 працівників дорожніх організацій.


З 19:40 7 грудня було знято обмеження руху на автомобільній дорозі Н-27 Чернігів - Мена - Сосниця - Грем'яч поблизу села Брусилів Чернігівського району. Нагадаємо, рух ділянкою траси на км 14 +745 було закрито у зв'язку з ДТП - близько 07:40 вранці відбулося зіткнення вантажівки та пасажирського автобусу. Рух транспорту був обмежений майже на 12 годин у зв'яку з оформленням ДТП, проведенням слідчих дій та ліквідацією наслідків аварії обмежений .
8 грудня на 8:00 годину по Чернігову температура повітря становила -2,1°, вітер 5 м/с, вологість 94 %, тиск 748 мм рт.ст.
Сьогодні вдень хмарна погода, часом опади, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура вдень 0-2º морозу.
На час погіршення погодних умов дорожнє господарство області перебуває у режимі цілодобового чергування. Проводяться роботи з обробки покриття протиожеледними матеріалами. У першу чергу техніка виїзджає на дороги з найбільшою завантаженістю. Це міжнародні, національні та регіональні, далі - територіального значення.
Водії, завжди враховуйте погодні умови при плануванні поїздок та раціонально оцінюйте обстановку на дорозі! Просимо вас бути уважними та обережними за кермом при погіршенні погодних умов! Обирайте безпечну швидкість руху, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Не допускайте різкого гальмування та ризикованих маневрів, знижуйте швидкість перед населеними пунктами та пішохідними переходами. Гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є тривалішим Автівки мають бути перевзуті у зимову гуму. Водіям вантажівок з собою обов'язково слід мати ланцюги протиковзання, вони стануть у нагоді на ділянках з крутим підйомом та спуском.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах загального користування державного значення та надання інформації про стан проїзду Служба автодоріг у Чернігівській області має цілодобову гарячу лінію:
(0462) 661-893, 941-141 - зі стаціонарного;
0952714374 - з мобільного.
Несприятливі для автомобілістів погодні умови спостерігатимуться в області практично до кінця тижня.

 

Служба автомобільних доріг у  Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини