Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:33:53

У Чернігові нагородили переможців конкурсу «Молодь! Армія! Країна!»

04.12.2021   18:09Агенцiя

Урочистості відбулися символічно напередодні святкування 30-ї річниці дня створення Збройних Сил України в Чернігівському обласному територіальному центрі комплектування та соцпідтримки, який і є організатором конкурсу.

Перший обласний конкурс патріотичних аматорських відеороликів до 30-ї річниці створення Збройних Сил України «МОЛОДЬ! АРМІЯ! КРАЇНА!» на призи військового комісара Чернігівського обласного ТЦК та СП для шкільної і студентської молоді регіону було запроваджено на Чернігівщині вперше. Талановита молодь надіслала 179 власноруч створених відеороликів, які переглянули понад 500 тисяч користувачів соціальної мережі Facebook.

Військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки полковник Олег Гончарук вручив переможцям цінні подарунки, зокрема музичні центри, смартфони, фітнес-браслети та гаджети, які стануть у пригоді сучасній молоді. Також учасники конкурсу одержали книжки на історичну та військово-патріотичну тематику.

Всі призи юнаки та дівчата отримали завдяки меценатській підтримці представника Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергія Бутка та письменника, журналіста та краєзнавця Олександра Ясенчука.

Водночас із нагородженням конкурсантів до Дня Збройних Сил України були нагороджені і найкращі військовослужбовці та працівники установи.

Організатори й надалі проводитимуть такі конкурси серед молоді, адже питання військово-патріотичного виховання є вкрай важливим на Чернігівщині.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини