Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 15:28:26

Поліція Чернігівщини інформує про правила пасажирських перевезень у регіонах з різними рівнями епіднебезпеки

20.10.2021   08:51Агенцiя

З 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із «жовтим», «помаранчевим» або «червоним» рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх водіїв, працівників авіа і залізничного транспорту та пасажирів одного із цих документів:

- документа, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації або документа, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини для регіонів «жовтого» рівня епідемічної небезпеки;

- міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини, дозволених ВООЗ для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія;

- негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години.



Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

Відповідні правила застосовуються до міських та внутрішньообласних перевезень.

Відповідальність за наявність у всіх водіїв, членів екіпажу літака та пасажирів зазначених документів несе перевізник.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини