Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:00:59

Чернігівські рятувальники 5 разів залучалися для надання допомоги громадянам

12.10.2021   12:17Агенцiя

Упродовж минулої доби рятувальники Чернігівщини 5 разів залучалися до надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт.

Так, відділення аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Чернігівській області відкрили двері квартири по вул. Кошового, 2, що в м. Чернігові де перебував чоловік 1942 р.н., який потребував термінової допомоги лікарів.

Крім того, по вул. Гагаріна, 2, знаходилась літня жінка 1960 р.н., яка також потребувала медичної допомоги. Прибувши на виклик надзвичайники допомогли медикам транспортувати жінку до карети швидкої допомоги.

Двічі рятувальників викликали за адресами вул. Доценко, 12, та Рокосовського, 4А, де в безпорадному стані перебували  самотні жінки 1948р.н. та 1949 р.н..  

Також,  до Служби порятунку «101»  Корюківського району надійшло повідомлення від працівників швидкої медичної допомоги про те, що їх службовий автомобіль, який повертався з виклику застряг на ґрунтовій дорозі по вул. Набережна у м. Сновськ. На місце події виїхав черговий караул 8-ї  Державної пожежно-рятувальної частини  Головного управління ДСНС України у Чернігівській області. Рятувальники за допомогою тросу відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги звідки він самостійно продовжив рух.

ГУ ДСНС України у Чернігівській області

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.