Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:32:16

Чергові крадіжки обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів на трасах Чернігівщини

25.09.2021   10:25Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області фіксує чергові випадки крадіжок обладнання для автономного освітлення пішохідних переходів.

Сонячні панелі не чіпали, здобиччю зловмисників стали акумулятори та контролери, що регулюють режим роботи освітлення. 

Зловмисники поорудували на трасі М-01 Київ - Чернігів - Нові Яриловичі. На переходах біля повороту на с. Роїще та с. Рябці цього разу виявилено крадіжку чотирьої акумуляторних батарей, двох контролерів, пошкоджені антивандальні їжаки, зрізаний кабель живлення. 

На дорозі Р-56 Чернігів - Пакуль - Славутич - КПП "Чорнобиль" поблизу повороту на с. Ковпита та с. Ведільці на двох пішохідних переходах вкрадено вісім акумуляторних батарей, чотири контролери, пошкоджені антивандальні їжаки. На пішохідному переході поблизу повороту на с. Кархівка та с. Андріївка відсутні дві акумуляторні батареї, один контролер, пошкоджений антивандальний захист.

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області оформляє відповідне клопотання до правоохоронних органів. 

Звертаємось до громадян, якщо ви були свідком крадіжки або маєте з цього приводу якусь інформацію, - зверніться на гарячу лінію Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: (0462) 661-893 - зі стаціонарного, 0952714374 - з мобільного. Або ж до поліції за номером 102. Будемо вдячні за допомогу у встановленні осіб зловмисників. 

Просимо бути відповідальними та не допускати крадіжок та вандальних дій стосовно засобів організації і підвищення безпеки дорожнього руху. Адже основне їх призначення - це збереження здоров'я та життя людей.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини