Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:50:33

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

24.09.2021   08:19Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 23 вересня по 8:00 24 вересня 2021 року

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 3 особи постраждали.

Дорожньо-транспортні пригоди:

-  в м. Мена Корюківського району (Менська ТГ)  об 11 год. 41 хв. 23 вересня водій  автомобіля  «Nissan almera»  не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням, внаслідок чого автомобіль потрапив в занос, з’їхав на узбіччя, де сталося зіткнення з придорожнім деревом. В результаті ДТП  водій отримав тілесні ушкодження та був доставлений до КНП «Менська центральна районна лікарня»;

- на автодорозі з с. Кучинівка в напрямку с. Рогізки Корюківського району (Сновська ТГ) о 16 год. 44 хв. 23 вересня водій  автомобіля «Шкода октавія» не справився з керуванням, здійснив виїзд на узбіччя дороги, а саме в меліоративний канал. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження,  пасажир від отриманих травм помер на місці аварії, пасажирка отримала тілесні ушкодження. Потерпілі доставлені до КНП «Сновська центральна районна лікарня».

Пожежі:

пожежі в житловому секторі – 3:

- в с. Рудьківка Ніжинського району  (Бобровицька ТГ)  по вул. Космонавтів, 70 о 18 год. 23 год. 23 вересня сталася пожежа житлового будинку (8х10 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем пошкоджено конструктивні елементи перекриття, внутрішнє облицювання стін, меблі та майно. Причина пожежі встановлюється. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1952 року народження.

- в с. Богданівка  Ніжинського району (Лосинівська ТГ) по вул. Кубрака, 43 о 21 год. 23 вересня в господарстві, що не експлуатується, сталася пожежа господарської будівлі (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля металева). Вогнем знищено покрівлю, перекриття, окремі конструктивні елементи стін. Причина пожежі  - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

- в  с. Слобідка Корюківського району (Менська ТГ) по вул. Братів Федоренків, 40  о 01 год. 22 хв. 24 вересня  сталася пожежа господарської будівлі (5х10 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю, перекриття, окремі конструктивні елементи стін та 4 т сіна. Причина пожежі - підпал.

пожежі сухої трави та сміття – 1

- в м. Чернігові на прибудинковій території  по вул. Любецькій біля будинку №2 о 12 год. 09 хв.  23 вересня сталася пожежа сміття в сміттєзбірнику. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  11-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год., Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.

Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 23 вересня по  20 годину 24 вересня очікується  хмарна погода з проясненнями, дощ, вдень місцями гроза. Вітер північно-західний 5-10 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 3-8º тепла, вдень 10-15º тепла.

По м. Чернігову очікується хмарна погода, дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с, пориви до 15-20 м/с. Температура вночі 5-7º тепла, вдень 12-14º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини