Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:15:21

Поліція інформує: ТОП-6 аварійно-небезпечних місць Куликівської громади

18.09.2021   13:01Агенцiя

Протягом останніх шести років (2016-2021 роки) на території Куликівської громади Чернігівського району (колишній Куликівський район) сталася 41 дорожньо-транспортна пригода, в яких загинули 11 людей та ще 45 осіб отримали тілесні ушкодження.

Також за цей період зареєстровано 86 автопригод з менш тяжкими наслідками. Учасники їх відбулися пошкодженням транспортних засобів. Отже, загалом упродовж трьох років у Куликівській громаді трапилися 127 дорожніх інцидентів.

Основні причини аварій – перевищення встановленої швидкості, порушення правил маневрування та обгону, керування транспортними засобами в стані сп’яніння, порушення правил проїзду перехресть.

За місцем скоєння всі інциденти розподілилися майже порівну: 60 автопригод, тобто 47,2% від загалу, трапилися в самому селищі Куликівка, 67 — у решті населених пунктів та на автошляхах громади.

Найбільш аварійно-небезпечні місця на території смт Куликівка:

- вул. Миру – 19 ДТП;
- вул. Партизанська – 5 ДТП;
- вул. Шевченка – 3 ДТП.

Окрім центрального населеного пункту громади, високий рівень аварійності у селах Вересоч (11 ДТП), Жуківка (9 ДТП) та Дрімайлівка (8 ДТП).

Ризик потрапити в ДТП на Куликівщині суттєво різниться залежно від дня тижня. Максимальна небезпека — у середу. 25 автопригод з 127-ми трапилися саме в цей день. Не набагато спокійніші субота і понеділок (21 та 20 дорожніх інцидентів відповідно). Дещо менша аварійність по п’ятницях (18 фактів), неділях (16) та вівторках (15). Найменше фактів припало на четвер — 12 ДТП.

За видами дорожньо-транспортні пригоди розподіляються:

- Зіткнення — 54 (42,5%);
- Наїзд на перешкоду — 44 (34,6%);
- Наїзд на велосипедиста — 12 (9,4%);
- Наїзд на транспортний засіб, що стоїть — 7 (5,5%);
- Наїзд на пішохода — 6 (4,7%);
- Перекидання — 4 (3,1%)

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини