Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:31:22

Хто переміг у конкурсі “Прилуки — місто краси й затишку”

17.09.2021   10:44Агенцiя

У четвер, 16 вересня у сесійній залі Прилуцької міської ради відбулося нагородження учасників конкурсу “Прилуки — місто краси й затишку”, на кращий благоустрій території.

Конкурс “Прилуки — місто краси й затишку”, присвячений відзначенню 30-річчя незалежності України, проходив відповідно до Правил благоустрою території м. Прилуки, з метою поліпшення благоустрою міста, залучення підприємств, організацій, установ та мешканців м. Прилуки до участі в спільній роботі з благоустрою, озеленення та покращення стану прилеглих та дворових територій, будівель; активізації діяльності органів територіального громадського самоврядування, комітетів самоорганізації населення.

Визначити найкращих завдання не з легких. Члени комісії відвідали садиби конкурсантів, прибудинкові території багатоквартирних будинків, ОСББ, території установ та організацій, звертали увагу на естетику оформлення прилеглої території, оригінальність облаштування квітників і клумб.

Кожний з об’єктів, представлених на конкурс, відрізнявся неповторністю квіткових композицій, елементів благоустрою, демонстрував надзвичайно шанобливе ставлення та любов мешканців до місця, в якому вони проживають та працюють. Дбаючи про добробут та благоустрій прилучани власними руками створюють справжні куточки краси та затишку поблизу адмінбудівлі, на закріплених територіях, формуючи привабливе обличчя нашого міста.

Господарі приватного сектору прикрасили свої домоволодіння різноманітними елементами декору: фігурками тварин, птахів, казкових героїв, декоративними міні-водоймами, альтанками і різнобарвними квітниками.

Після підрахунку балів та довгих обговорень були виділені найкращі серед учасників і визначені переможці конкурсу на найкращий благоустрій території.

Міський голова Ольга Попенко нагородила дипломами та цінними подарунками переможців та учасників конкурсу “Прилуки — місто краси й затишку” наголосивши, що конкурс на кращий благоустрій території – це гарна можливість реалізувати власні таланти та уподобання, а також змінити наше місто на краще.

Номінації, переможці та учасники:

«Кращий благоустрій прилеглої території серед підприємств, установ, організацій міста»:


ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія «В.А.Т.-Прилуки» (переможець)

«Кращий благоустрій прилеглої території серед закладів освіти»:


Дошкільний навчальний заклад №9 (переможець)

«Кращий благоустрій літнього майданчика серед закладів громадського харчування»:

ресторан Старий двір (переможець)

«Кращий благоустрій приватної садиби»:

ТКАЧЕНКО Світлана Анатоліївна (переможець І місце)

БІЛОУС Ірина Геннадіївна - (переможець ІІ місце)

ШОСТАК Тетяна Валеріївна  (переможець ІІІ місце)

ПАТЕРИЧКО Наталія Олександрівна -  (заохочувальний приз)
 

За інф. сайту Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини