Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:38:48

Громади Чернігівщини реалізують дев'ять проєктів

14.09.2021   08:55Агенцiя

Названі проєкти-переможці конкурсу "Громадські ініціативи для розвитку територіальних громад" в межах Програми DOBRE Голос громад Чернігівщини, які вже почали свою реалізацію.

🏆 В Сосницький ТГ ініціативна група Сосниччина туристична почала створення Сосницького туристично-інформаційного центру. Метою проєкту є розкрити та розвинути туристичний потенціал громади. Більше інформації про старт за посиланням https://www.facebook.com/groups/tursosnytsia/posts/393143938892837/
🏆 У Корюківській громаді стартував соціальний проєкт від Корюківська молодіжна організація "АЛЬТЕРНАТИВА" фотошкола 📷 "Корюківська громада в об'єктиві молоді". Перше заняття вже пройшло в с. Наумівка. Подробиці за посиланням https://www.facebook.com/groups/191041604398930/posts/1945999292236477/ Попереду ще 5 уроків фотошколи від фотографів-волонтерів, 60 досліджень Корюківської ТГ молоддю громади, голосування за краще фото і в завершенні 30-го жовтня фотовиставка.

🏆 ГО "Майбутнє Коропщини" - Public organization Future of Korop розпочато реалізацію проєкту “Чисте довкілля - екологічно здорова громада” для впровадження в громаді системи збирання та сортування сміття та облаштування майданчиків для роздільного збору сміття ( 4 майданчики для роздільного збору сміття на в’їздах до місць відпочинку в селищі Короп і 1 майданчик в с.Риботин)

🏆 Сновська ГО "Лампа" спільно з любительським об’єднанням Майстри Сновщини розпочала реалізацію проєкту сучасно облаштованого приміщення Творчого Хабу. В ньому вже заплановано проведення 9 творчих заходів із залученням близько 340 жителів громади.

🏆 В Менській ТГ стартував проект Покровської ініціативної групи Культурно-інформаційна платформа «КульБАБА» . В селі Покровське в парку будуть створені умови для згуртування жителів села: створена зона для кінопоказів та презентацій, облаштована зона для групових зустрічей та творчих майстерень, спортивна зона для проведення змагань та різних активностей, упорядкована сцена для виступів. Більше інформації про початок за посиланням https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1197681933976442&id=100012039404460

🏆 Любецька - ГО «Малинівка-К» з проєктом «T-ShROOM» - Створення місця для дозвілля молоді в сільській місцевості (в с. Тараса Шевченка Любецької територіальної громади на базі Тарасо-Шевченківського сільського клубу).

🏆 Тупичівська сільська ГО «Джерело» з проєктом Соціальний велосипед - закупівля велотранспорту та встановлення пунктів користування ними по кожному населеному пункту громади.

🏆 В Лосинівській громаді Громадська організація «ЛІГА ГРОМАД» з ідеєю створення Правового інфоклубу “Кінопростір без обмежень” 🎥 та проведення просвітницьких заходів в старостинських округах Лосинівської ТГ

🏆 В Новгород-Сіверській громаді ГО "ДесЛіНа" спільно з громадською організацією “Учасники антитерористичної операції Новгород-Сіверщини” реалізує проєкт “Щаслива родина – успішна громада”. Передбачається активізація ініціативних груп населення довкола питання соціальної інтеграції родин учасників АТО з метою посилення спроможності громади (Інтеграційні навчання, психологічна підтримка воїнів АТО та представників їх родин, інших ініціативних груп населення).

Всі проєкти будуть втілені протягом трьох місяців. Більше інформації на сторінці Програма DOBRE Голос громад Чернігівщини.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини