Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:41:35

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

16.08.2021   08:15Агенцiя

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Чернігівської області з 08 години з 15 серпня по 08 годину 16 серпня 2021 року


Пожежі: зареєстровано 13 пожеж, з яких: 2 на транспорті, 9 в природних екологічних системах (8 - суха трава, 1 - сміття) та 2 інші. Причина – несправність електричної системи автомобіля, необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Вогнем пошкоджено будівлю та автомобіль. Знищено тракторний причеп та будівлю.

Доповнення до інформації про пожежу: станом на 18 год. 30 хв. ліквідовано пожежу торфу, яка сталася о 09 год. 56 хв. 14.08.2021 року біля смт Олишівка (Олишівська ТГ), Чернігівського району.

Дорожньо-транспортні пригоди:

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну пригоду (Н-Сіверський район), внаслідок якої травмовано 1 особу.

Події на водних об'єктах:

15.08.2021 року об 11 год. 39 хв. з штучної водойми по вул. Шкільна, в с. Бреч (Корюківська ТГ), Корюківського району, відпочиваючими піднято на поверхню тіло гр. І., 1992 р.н., який мешкав за адресою: м. Чернігів, вул. Хлібопекарська та об 11 год. 49 хв. піднято на поверхню тіло гр. К., 1996 р.н., який мешкав за адресою: м. Чернігів, вул. Пухова. Причина та обставини смерті встановлюються.

Інші повідомлення:

15.08.2021 року о 10 год. 25 хв. для надання допомоги по відкриванню дверей квартири за адресою: Корюківський район, Сновська ТГ, м. Сновськ, вул. Незалежності, 5,залучалось відділення 8 ДПРЧ м. Сновськ (3 чоловіки особового складу, 1 одиниця техніки).

ІІ. ОГЛЯД ОСНОВНИХ ЯВИЩ ПОГОДИ ТА ЇХ ВПЛИВ НА РОБОТУ ГАЛУЗЕЙ ЕКОНОМІКИ

Прогноз погоди на 16 серпня 2021 року

  Мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура вночі +12...+17º, вдень +28...+33º. По Чернігову температура вночі +13...+15º, вдень +30...+32º.

Прогноз пожежної небезпеки

Пожежна небезпека в лісах області очікується 5 класу (надзвичайна пожежна небезпека), місцями в південно-східних районах 3 класу (середня пожежна небезпека) та в північних районах 4 класу (висока пожежна небезпека).

Радіаційний фон на території області: м. Чернігів - 12 мкр/год, м. Сновськ - 10 мкр/год, с. Покошичі - 11 мкр/год, м. Семенівка - 13 мкр/год, м. Ніжин - 13 мкр/год, м. Прилуки - 14 мкр/год, м. Остер - 11 мкр/год.

 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.