Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:06:03

Борзнянський районний суд перейшов під надійний захист судових охоронців Чернігівщини

13.08.2021   17:41Агенцiя

Мережа установ системи правосуддя, які перебувають під охороною Територіального управління Служби судової охорони у Чернігівській області, поповнилась 17 об'єктом – Борзнянським районним судом.

 

Урочистості з даного приводу відбулися сьогодні, 13 серпня, у приміщенні суду.

Розпочав захід тимчасовий виконувач обов’язків начальника ТУ ССО у Чернігівській області полковник Служби Олег Головешко. Він представив колективові установи трьох нових співробітників, які відсьогодні заступили на пост з охорони та забезпечення безпеки суду. Окремо керівник зупинився на функціоналі Служби судової охорони.

-        Ваша безпека – наш обов'язок! Це девіз не лише нашого управління, а й усієї Служби в цілому. Відтепер наші співробітники щоденно дбатимуть про громадський порядок та охорону у судовій установі. Щоб усі без винятку громадяни – працівники апарату суду та відвідувачі почували себе у повній безпеці. Для цього ми маємо всі необхідні ресурси, - підкреслив Олег Головешко.

На підтвердження цього керівник провів коротку презентацію спецзасобів та екіпірування, які застосовуватимуться під час несення служби судовими охоронцями.

Щоб зафіксувати урочисту подію Олег Головешко вручив Олександру Луговцю пам'ятну табличку-гравертон, а жіночий колектив традиційно привітали квітами.

- Ми, безумовно, раді вітати в стінах суду Службу судової охорони. Цей день важливий для нас, адже захист системи правосуддя є невід'ємною частиною її успішної роботи. Впевнений, що відсьогодні ми під надійною охороною, - зауважив голова Борзнянського районного суду Олександр Луговець.

Судові охоронці Чернігівщини мають амбітні плани - до кінця поточного року повністю охопити професійним захистом всі судові установи Чернігівщини, які територіально підпадають під зону відповідальності управління. А це ще 13 охоронних об'єктів.

Загалом під опікою Служби судової охорони вже перебувають 571 органів та установ системи правосуддя України.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини