Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 19:47:20

Чернігівське районне управління поліції отримало нове приміщення

13.07.2021   09:59Агенцiя

Завдяки Міністру МВC Арсену Авакову, Голові НПУ Ігорю Клименку, ініціативі начальника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського та підтримці місцевої влади вдалося отримати приміщення для Чернігівського районного управління поліції. Будівля знаходиться в Чернігові, за адресою вул. Мазепи, 12.

Чернігівська поліція поки ще базується в аварійному приміщенні на вул. Шевченка, 13. Цю будівлю звели понад століття тому — на початку 1900-х років, а третій поверх надбудували у 1947 році. Згідно з технічним висновком експертів, будівля не придатна до експлуатації. В будь-який момент вона може обвалитися та призвести до трагедії.

Саме тому начальник Головного управління Нацполіції у Чернігівській області Володимир Нідзельський ще у 2020 році звернувся по допомогу до Голови НПУ та Міністра МВС щодо сприяння у передачі дев’ятиповерхової будівлі на Мазепи, 12 з балансу Українського державного геологорозвідувального інституту на баланс Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Нарешті, незважаючи на всі труднощі, у січні 2021 поліція отримала дозвіл на передачу приміщення від Фонду державного майна України.

– Радий повідомити, що завершилася процедура передачі будівлі зі сфери управління Держгеонадр України до Нацполіції, – говорить керівник поліції області Володимир Нідзельський. – Щиро дякую за допомогу у розв’язанні цієї складної проблеми міністру МВС Арсену Авакову, голові НПУ Ігорю Клименку та представникам місцевої влади. Зараз ми чекаємо на проведення ремонту в новій будівлі. Це дозволить правоохоронному органу нормально функціонувати і надалі забезпечувати правопорядок і безпеку громадян. Що стосується будівлі на Шевченка, 13, то співробітників з аварійних приміщень ми евакуювали до інших підрозділів поліції. Після проведення ремонтних робіт на Мазепи, 12 чернігівські поліцейські зможуть переїхати в нову комфортну будівлю.

Нині поліція працює у звичному режимі. Прийом громадян поліцейські проводять за адресами вул. Старобілоуська 4-а та Шевченка, 116-а. Саме туди слід звертатися, якщо вам необхідна допомога чернігівської поліції.

Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.