Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:04:12

Прилуки: бюджетна комісія ухвалила рішення щодо придбання медпакету для лікування хворих на Covid

10.07.2021   10:44Агенцiя

9 липня в малій залі міської ради під головуванням голови бюджетної комісії Артема Гензеля працювала постійна депутатська комісія з питань соціально-економічного розвитку та бюджету міста.

Взяли участь секретар міської ради Сергій Чміль, заступник міського голови Тетяна Шкуренко, головний лікар КНП «Прилуцька центральна міська лікарня» Яна Погоріла та начальник фінансового управління міської ради Олена Ворона.

На порядку денному — інформування головним лікарем Погорілою Я.В. членів комісії про намір лікарні використати кошти НЗСУ на облаштування та встановлення кисневого генератора, аби лікарня могла надавати послуги прилучанам з лікування Covid-19 та не втратила договір з НСЗУ на цей пакет медичної допомоги. У свою чергу, при ухваленні бюджету, міські кошти, передбачені на виконання цих робіт, будуть компенсовані лікарні. Депутати, усвідомлюючи важливість і необхідність цих дій одноголосно підтримали рішення щодо вказаних намірів.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.