Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:06:09

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

14.06.2021   08:43Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за період з 8:00 13 червня по 8:00 14 червня 2021 року.

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 4 пожежі та 1 випадок виявлення і знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій  4 особи постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

- на автодорозі між смт Холми та с. Козилівка  Корюківского району  (Холминська ТГ) близько 03 год. 20 хв. 13 червня водій автомобіля «ВАЗ 2106», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння,  не справився з керуванням, з’їхав з автодороги та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. В результаті ДТП водій та три пасажири отримали тілесні ушкодження.


Пожежі в житловому секторі – 4:

- в м. Городня Чернігівського району (Городнянська ТГ) по вул. Максимівській, 100 о 07 год. 40 хв. 13 червня  сталася пожежа гаражу (4х6 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищена покрівля, пошкоджені перекриття на площі 7 кв. м, автомобиль "ЗАЗ-968" та фронтон житлового будинку (8х9 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Причина пожежі та збитки встановлюються. Врятовано господарку.

- в  м. Чернігові по вул. П. Тичини, 5 о 09 год. 50 хв. 13 червня сталася пожежа в житловому будинку (8х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджена газова колонка. Причина пожежі - встановлюється.

- в  м. Чернігові по вул. Морачевського, 20 об 11 год. 08 хв. 13 червня  сталася пожежа господарчої будівлі (3х4 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищена покрівля, пошкоджені стіни на площі 12 кв.м та майно. Причина пожежі встановлюється.

- в смт Козелець Чернігівського району  (Козелецька ТГ) по провулку Франка, 31 о 15 год. 28 хв. 13 червня сталася пожежа в житловому будинку (10х15 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем пошкоджені підлога на площі 1 кв. м та двері. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем сина господарки.


Виявлення та знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

- групою піротехнічних робіт та підводного розмінування  ГУ ДСНС України у Чернігівській області о 10 год. 50 хв. 13 червня знищений артилерійський снаряд калібру 76 мм часів Другої світової війни, який був виявлений 12 червня на відкритій території біля м. Ніжин Ніжинського району (Ніжинської ТГ).


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 11-15 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин –  13 мкр/год., Прилуки – 15 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 15 мкр/год., Сновськ – 12 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 13 червня по 20 годину 14 червня очікується мінлива хмарність. Вночі місцями невеликий дощ, вдень короткочасний дощ, гроза. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура вночі +10...+15º , вдень +21...+26º тепла.
По м. Чернігову очікується температура вночі +12...+14º, вдень +23...+25º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини